AT 500

AT 500

AT 500

AT 500 és l'acrònim d'Aviation Tank 500. L'AT 500 és una cisterna de 500 litres de capacitat muntada sobre un remolc i pensada sobretot per a treballs aeris, aviació esportiva, comercial o privada que impliqui consums de combustible baixos i que requereixin un trasllat continu. Tot el conjunt té una MMA inferior a 750kg, per la qual cosa el conductor del vehicle només ha de tenir el permís de conduir tipus B.

Principals característiques de l'AT 500

Tanc de doble paret. El tanc interior està construït en acer inoxidable.

Un únic compartiment estanc independent de 500 litres de capacitat.

Boca de càrrega de 3 polzades de diàmetre amb vàlvula de seguretat.

Difussor interior per evitar l'efecte cascada (electricitat estàtica).

Dos suports per ésser aixecat amb un carretó elevador de forquilla i un suport per poder ésser aixecat amb grua.

Remolc monoeix i 750 Kg de MMA.

Bomba manual amb possibilitat d'instal·lar una bomba elèctrica antideflagant amb un cabal de 35 l/min alimentada per 220 V. També existeix la possibilitat d'instal·lar una bomba accionada a 12 V o 24 V en aquells casos on no hi hagi corrent elèctric disponible. Microfiltre monitor segons norma API/EI 1583 amb cabal nominal mínim de 40 o 60 l/min segons bomba instal·lada.

8 metres de mànega d'aviació de ¾ polzada segons norma EN 1361. La longitut de la mànega pot ésser superior, sota comanda

Capçal mecànic amb totalitzador.

Pistola de subministrament apta per a ús amb combustibles d'aviació.

És freqüent l'ús de l'AT 500 per part d'empreses o particulars instal·lats en aeròdroms o aeroports sense servei de combustible o per realitzar consums propis sense haver d'esperar el servei en rampa de l'aeroport. Una altra funcionalitat de l'AT 500 és el del seu ús com a dipòsit de combustible itinerant, per abastar aeronaus que duen a terme treballs en zones llunyanes dels punts habituals de combustible i que tinguin accés motoritzat.

ROVIRA AVIATION - Avda. Zona Industrial, s/n 08180 MOIÀ - BARCELONA, ESPANYA - +34 938207777 - [email protected]