activitats actividades activities

EUROCOPTER ESPAÑA

Eurocopter españa

ROVIRA AVIATION ha estat treballant en l'emmagatzematge i subministrament de combustible JET A-1 de la factoria d'EUROCOPTER a Albacete (Espanya). EUROCOPTER, líder mundial en la fabricació d'helicòpters i companyia pertanyent a la corporació europea aeroespaial EADS, va confiar des del el principi en la solvència tècnica i la qualitat de servei de la nostra empresa per a l'emmagatzematge i el subministrament directe de combustible JET A-1 destinat als helicòpters, tant civils com militars, fabricats a la planta manxega.

JET A-1 PER A HELICÒPTERS EN CAMPANYES CONTRA INCENDIS

Col·locació i abastament de cisternes estàtiques per al subministrament de JET A-1 a les aeronaus adscrites al pla contra incendis forestals a Catalunya, Balears, Canàries, Castella i Lleó, Castella La Manxa, Aragó, Comunitat de Madrid, Extremadura, Astúries, Navarra, Cantàbria i Galícia.

GRAN PREMI D'ESPANYA DE FÓRMULA 1

GRAN PREMI D'ESPANYA DE FÓRMULA 1

Subministrament directe de combustible a les aeronaus de filmació, direcció de carrera i transport de passatgers VIP del Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1 al circuit de Catalunya (Montmeló) en totes les edicions des de l'any 2004.

AMERICA'S CUP a VALÈNCIA

AMERICA'S CUP a VALÈNCIA

Abastament i subministrament de combustible a les aeronaus de filmació i control de regatues durant la celebració a València de la 32nd & 33rd America's Cup l'any 2007 i 2010 respectivament.

RALLY CATALUNYA - COSTA DAURADA (FIA World Rally Championship)

RALLY

Subministrament directe de combustible a les aeronaus de filmació, direcció de carrera i transport de passatgers VIP del Rally Catalunya - Costa Daurada (FIA World Rally Championship) en totes les edicions des de l'any 2003.

RED BULL AIR RACE a BARCELONA

Red Bull AirRace

Durant la celebració de les edicions de 2007 i 2009 de la Red Bull Air Race a Barcelona, l'organització va comptar amb els nostres serveis de transport i emmagatzematge tant de combustible AVGAS 100 LL per abastar les aeronaus participants a la competició com de JET A-1 per a l'abastament de les aeronaus de filmació de la carrera.

VOLTA CICLISTA a ESPANYA

Volta españa

Des de l'edició de 2010, la nostra empresa du a terme el transport i el subministrament directe de combustible JET A-1 a les aeronaus de filmació i control de carrera de la Vuelta Ciclista a España, un recorregut de més de 6.000 Km i amb importants consums de combustible.

HELISKI

Heliski

Abastament de les instal·lacions fixes de combustible JET A-1 dedicades a l'heliski a la Vall d'Aran (Pirineus).

PROSPECCIONS MINERES

Prospeccions mineres

Transport i subministrament directe de combustible JET A-1 als helicòpters especialitzats en la detecció de jaciments miners, com ara els realitzats en les inspeccions per explotar a la zona de Monesterio (Extremadura) i Valverde del Camino (Huelva).

SUBMINISTRAMENT DE COMBUSTIBLE A HELICÒPTERS DE CÀRREGA EN ZONES DE MUNTANYA

Zones de muntanya

Abastament directe de combustible mitjançant vehicles cisterna a aeronaus de càrrega que duen a terme treballs de càrrega en zones muntanyoses o de difícil accés.

SEGUIMENT DE LÍNIES ELÈCTRIQUES

Seguiment línies elèctriques

El servei de transport i subministrament directe de combustible a les aeronaus que fan seguiment i manteniment de les línies elèctriques per encàrrec de les companyies  de distribució elèctrica és un servei freqüent que presta la nostra empresa per tota la geografia espanyola i del sud d'Europa.

COMBUSTIBLE PER A HELICÒPTERS DEL SERVEI D'EMERGÈNCIES MÈDIQUES

Emergències mèdiques

Abastament dels dipòsits d'emmagatzematge i subministrament de JET A-1 per a les aeronaus dels hospitals del SEM (Servei d'Emergències Mèdiques) a Catalunya i Comunitat de Madrid.

ROVIRA AVIATION - Avda. Zona Industrial, s/n 08180 MOIÀ - BARCELONA, ESPANYA - +34 938207777 - info@aviationfuel.es